Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang

Dato
Torsdag d. 27. april 2023, kl. 09:30
Sted
Annisse kirke, Præstevej 80, 3200 Helsinge

Musik stimulerer det lille menneskes udvikling. Og det er derfor du skal tage dit lille barn med til babysalmesang i kirken. Barnet vil ligge og suge det hele til sig og svarer tilbage med smil, lyde og spræl med arme og ben.

Vi starter babysalmesanghold op torsdag den 23. februar i Annisse kirke. Torsdag den 27. april vil så være 10. og sidste undervisningsgang, kun afbrudt af påsken i uge 14.

Den stund vi sammen skaber i kirkens rum, med vores stemmer, bevægelse og nærvær er dejlig både for børn og voksne. At være med stiller ikke krav til forældrene om at kunne synge, og måske er det endnu mere vigtigt, at du kommer, hvis du ikke synger til hverdag. Vi laver både sanglege og synger salmer og børnesange.

Babysalmesang henvender sig til børn der er mellem 2 og 10 måneder. Vi mødes torsdage kl. 9.30 i Annisse kirke og har ca. 30 - 45 minutters sang og leg. Derefter drikker vi kaffe og vender verdenssituationen. Husk at medbringe et tykt tæppe da vi skal være på gulvet i kirken. Jeg vil glæde mig til at være sammen med jer og jeres børn.

Tilmelding sker via dette link (Tilmelding) eller via hjemmesiden. Da jeg kun kan have 10 på holdet sker det efter “først til mølle” princip.

Kærlig hilsen

Ditte Helene Røeder